Popschool Harderwijk

Popschool Harderwijk is een goed toegerust, professioneel centrum voor popmuziekeducatie en -beoefening. Laagdrempelig, bereikbaar en toegankelijk. De Popschool biedt een breed programma opgebouwd uit kwalitatieve, hoogwaardige leerlijnen, van kennismaking tot talentontwikkeling.

Dat gebeurt door het geven van muzieklessen aan leerlingen van jong tot oud. Zo’n 500 leerlingen volgen op dit moment zangles, gitaarles, basles, drumles, keyboardles, pianoles, saxofoonles en productieles. Cursisten krijgen volop de kans zich te presenteren op festivals en activiteiten in- en buiten de Popschool. Mooie voorbeelden hiervan zijn de leerlingenoptredens op Koningsdag en Aaltjesdag.

De Popschool biedt in samenwerking met verschillende partners, in de vorm van lessen, workshops en dagbesteding, een compleet programma voor het basis- en voortgezet onderwijs, bedrijfsleven, particulieren en de sector zorg en welzijn. Zowel bij de Popschool als op lokatie.

Naast leslokalen heeft de Popschool een aantal compleet ingerichte oefenruimtes en een professionele opnamestudio, die zowel door leerlingen als professionele artiesten gebruikt worden.