JanvanderKolk-17

Wie zijn wij?

Stad als Podium is de overkoepelende organisatie voor programmering en promotie van podiumkunsten in de gemeente Harderwijk. Door zelf programma’s en evenementen te initiëren, nieuwe verbindingen en samenwerkingen te stimuleren en door goede initiatieven en plannen te ondersteunen, leveren we een bijdrage aan het culturele klimaat en het evenementen-aanbod in de gemeente Harderwijk.

We gebruiken voor onze programmering letterlijk en figuurlijk de héle stad als podium, binnen en buiten: theaters en podia, historische en nieuwe gebouwen, straten en pleinen, industrieterreinen en tuinen, vergeten plekken, publieks- en privé-domeinen.

293319651_3260360174292138_2911796848076731699_n

Wat vind jij?

Ondanks dat we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk mooie programma’s en projecten tot stand te brengen, kunnen we ook wel eens iets over het hoofd zien. Als je zelf een goed idee hebt, ga dan naar de contactpagina en laat het ons weten! Dan kunnen we samen de bewoners van de gemeente Harderwijk zo mogelijk nóg trotser maken en bezoekers nóg meer reden geven om een keer langs te komen in deze geweldige Hanzestad.

Bovenal willen we iedereen, bewoners en bezoekers, zoveel mogelijk kansen geven om te genieten van kunst- en cultuur en hen langs deze weg Harderwijk en Hierden laten (her)ontdekken.