flows2

FLOWS

07 oktober 2022

Nieuw project FLOWS zet hiphopcultuur in de spotlights

Tussen 21 en 28 oktober waait er een frisse muzikale wind door Harderwijk. Stad als Podium organiseert dan samen met Stichting Podia Harderwijk, Popschool Harderwijk en Anouk Dance Experience (ADE) het project FLOWS. Een week lang focus op straat- en hiphopcultuur, met aandacht voor zowel de geschiedenis als jonge talentvolle makers.

Oldskool
Het onofficiële startshot wordt gegeven door ‘oldskool’ legende Brainpower, die recent nog stond te schitteren op het podium van Pop Meets Classic. Op 21 oktober brengt hij zijn theatershow ‘The Story Of Hiphop’ naar Theater Harderwijk. In dit bijzondere theatercollege vertelt Gertjan Mulder (Brainpower) het verhaal van de evolutie van de hiphopcultuur. Aan de hand van vele essentiële fragmenten maakt Brainpower, samen met zijn VJ / DJ TLM, op geheel eigen wijze het theaterpubliek deelgenoot van zijn intense en eindeloze liefde voor het genre.

Nieuwe talenten
In de (vakantie)week die volgt, worden verschillende activiteiten aangeboden die gericht zijn op lokaal talent. Op 27 & 28 oktober organiseren ADE en Popschool Harderwijk diverse workshops en masterclasses. Bekende producer Kenzo Alvares leert deelnemers beats (beter) te maken en danstalenten kunnen aan de slag met verschillende professionele danschoreografen, in de genres Afro, Hiphop en Feminine.

Eindfeest
FLOWS wordt op 28 oktober afgesloten met een knallend eindfeest in Poppodium Estrado. Hier treden zowel de lokale talenten, als landelijk bekende artiesten op. Frisse dansers en producers, die de workshops hebben gevolgd van de professionals uit de scene, brengen hun nieuw geleerde kunsten naar het podium. Daarnaast zijn er optredens van o.a. Kenzo Alvares en de populaire hiphop-artiest ADF Samski.

FLOWS is een initiatief van Stad als Podium i.s.m. Stichting Podia Harderwijk, ADE en Popschool Harderwijk.

Tickets voor de theatervoorstelling van Brainpower zijn te krijgen via de agenda van Stad als Podium.

Tickets voor het eindfeest bestel je op www.estrado.nl

Aanmelden voor de workshops kan via www.u-create.nl

Naar overzicht